Markarbete Linköping

Mark- och schaktarbeten •

Stenläggning

En stensättning är ett effektivt sätt att göra marken vänligare för både trafik och gång. Vi som arbetar på Markarbete Linköping kan utföra stenläggning på såväl större som mindre områden, alltid i enlighet med era önskemål. Vi erbjuder den här tjänsten till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som vill göra utomhusmiljön mer välkomnande och behaglig att röra sig i. I arbetet använder vi oss av marksten i olika storlekar, och ni väljer naturligtvis själva vilka stenar som ni föredrar.

En noggrann stensättning i Linköping

För att resultatet skall bli bra när man skall lägga marksten måste man anlita en erfaren stensättare. Det krävs en hel del förarbete för att stenarna inte skall slå upp i kanterna utan ligga plant mot ytan, och det är där vi kommer in i bilden. Innan vi börjar placera ut de olika markstenarna plattar vi till och jämnar ut underlaget, vilket kanske är en av de viktigaste delarna av arbetet. När vi sedan placerar stenarna kan vi antingen göra en enkel eller mer avancerad stensättning i olika mönster.

Låt oss ta hand om stenläggning i Linköping

Att lägga marksten kräver precision och erfarenhet, vilket vi kan erbjuda er. Utöver det kommer vi ta hand om:

 • Att förbereda marken för läggningen
 • Att placera markstenen i det mönster ni väljer
 • Säkerställa att stenarna ligger kompakt och jämnt

Vi erbjuder ett bra pris för att lägga marksten

Vi skickar gärna en offert för stenläggning i Linköping och i den kan ni utläsa vårt pris för arbetet. Om ni är privatpersoner kan ni ha rätt att använda ert ROT-avdrag för arbetet och vi hjälper er självklart att reda ut vad som gäller. Vill ni göra en stensättning i samband med att ni bygger ett nytt hus eller gör en tillbyggnation kan vi även bistå med dränering i Linköping. Välkomna att höra av er till oss så kan vi gemensamt gå igenom era behov och lägga upp en passande handlingsplan.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker ett företag i Linköping som kan utföra olika typer av markarbeten.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:
  offert@markarbetelinkoping.se

  Orgnr:

OM OSS

När du söker ett företag i Linköping som kan utföra olika typer av markarbeten.

Markarbetelinköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Markarbetelinköping.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.